Dublul standard, prezent în multe ţări europene. Petra de Sutter: Așa ceva nu este acceptabil. Nu este vorba doar de mâncare
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 24 aug 2019, 10:40
WhatsApp
Europarlamentarul Petra de Sutter, preşedintele Comitetului pentru Pieţe Interne şi Protecţia Consumatorului, a vorbit la Antena 3 despre dublul standard în Europa. 

„Nu este vorba numai de mâncare. Mâncarea este un exemplu bun, pentru că aici se poate vorbi despre preferințele consumatorului, despre gust și așa mai departe, dar s-a ajuns la concluzia că unii cetățeni din țările est-europene simt că, într-un fel, asta face din ei cetățeni de mâna a doua pentru că este mai slabă calitatea produselor lor față de ceea ce se vinde în țările vest-europene", a declarat Petra de Sutter. 

Dublul standard, nu doar la mâncare

"Așa ceva nu este acceptabil. Nu este vorba doar de mâncare, ci și de cosmetice, detergenți, produse pe care toți le folosim zi de zi, și asta este părere mea, dar va trebui să rezolvăm și aceste aspecte, ar trebui să fie de aceeași calitate în toate statele membre", a mai spus europarlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?