"Du-te, Ponta, du-te!". Reacția lui Anastase la anunțul premierului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
roberta-anastase
roberta-anastase
Vicepreședintele PDL, Roberta Anastase, a reacționat la anunțul premierului Victor Ponta cu privire la ieșirea din viața politică. 

"Ca să fiu sinceră, prima reacţie ar fi: du-te, Ponta, du-te! Din păcate, ştiu că asta este încă o minciună. Dacă e să vorbim despre ideea de a-şi petrece timpul cu familia, uitaţi-vă că încă din acest week-end domnul Ponta s-a aflat într-o vizită privată, plecat din ţară, alături de soţia lui. Deci nu se pune problema să-şi aloce din timpul lui familiei, în mod evident de-a lungul timpului am văzut că pune deasupra intereselor ţării interesele familiei sale şi ale prietenilor săi apropiaţi", a spus Roberta Anastase, la RFI

Vicepreşedintele PDL spune că Victor Ponta va candida la Preşedinţie: "Ce ştiu sigur e că Victor Ponta îşi doreşte de foarte mult timp să candideze la Preşedinţie, mai precis încă din momentul în care a câştigat preşedinţia Partidului Social Democrat. Asta o ştim de foarte mult timp, noi cei din Partidul Democrat Liberal am şi spus acest lucru de nenumărate ori. E un plan pe care şi-l urmăreşte, e o tentativă de comunicare această postare pe Facebook, care în schimb este o tentativă eşuată, pentru că a avut nevoie de încă trei sau patru translatori, care să ne explice ce-a vrut poetul să scrie în creaţia sa artistică, în cazul nostru, ce-au postat ei de fapt în numele lui Victor Ponta pe Facebook".

Premierul a scris, pe pagina sa de Facebook, că, după ce vor fi câștigate alegerile prezidențiale, se va retrage din viața politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel