Dragonul veninos sau peştele mort? Alege noul brand al litoralului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Elena Udrea a recunoscut, la Shangai, că litoralul românesc este la pământ din toate punctele de vedere, ceea ce-l face necompetitiv pe plan internațional.

Ministrul Turismului a dat vina pe calitatea serviciilor și infrastructură, aceste două elemente fiind principala cauză pentru lipsa de interes a investitorilor. Cu toate aceste lipsuri, Udrea nu s-a putut abține să nu laude [/caption] Dincolo de frumusețea brand-ului, turismul pe litoral întâmpină ceva probleme. Autoritățile locale, par învinse de un pește veninos care trimite tot mai mulți oameni la spital. În ultimele 24 de ore, nu mai puțin de șase oameni au fost duși la urgență după ce au fost înțepați de ”dragonul de mare”. Deși, în mod normal înțepătura nu reprezintă un pericol, pot exista cazuri în care aceasta poate produce șoc anafilactic, care asociat cu altă boală,  provocă decesul.

O altă problemă apărută, azi, pe litoral, o repezintă moartea a mii de pești. Fenomenul a fost înregistrat în Năvodari, Mamaia și Constanța, dar s-a extins și în sudul litoralului. Specialiștii au vina pe salinitatea scăzută a apei.

Citeşte şi:

Udrea se spală pe mâini și dă vina pe creatorii banner-ului, în cazul în care este plagiat. Intră să vezi cele două logo-uri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel