Dragoș Pătraru: Cum o poate ajuta CCR pe Monica Macovei să ajungă la putere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dragoș Pătraru a explicat cum poate ajunge Monica Macovei la putere, alături de Partidul M10, pe care l-a lansat în acest weekend .

"Credeați că am scăpat de Monica Macovei? Nimic mai fals. Nu se sperie ea atât de ușor de un eșec în alegeri. A revenit mai hotărâtă la niciodată. Și-a lansat propriul partid politic de dreapta, că așa procedează la noi toți politicienii cu capul pe umeri. Își fac partidul lor, să nu depindă de șpăgile altora în campanii", a spus prezentatorul emisiunii "Starea nației", de la TVR 1, în ediția de luni a emisiunii.

Dragoș Pătraru a explicat și cum o poate ajuta Curtea Constituțională pe Monica Macovei să câștige alegerile și să ajungă la putere: "Macovei profită acum de hotărârea Curții Constituționale, care a spus că nu mai e nevoie de 25.000 de semnături pentru înființarea unui partid. Oricum, ca să ajungă la putere, Macovei mai are nevoie de ceva - de o hotărâre a Curții care să spună că sunt suficiente trei voturi ca să câștige alegerile parlamentare", a continuat jurnalistul.

Vezi și: Incident la lansarea M10. Susținător, mai preocupat să atace DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel