Data actualizării:
Data publicării:

Dragnea, replică pentru Iohannis: Trebuie să ai ceva tupeu să spui asta!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Arhiva
WhatsApp
Liviu Dragnea i-a dat replica președintelui Klaus Iohannis, după o afirmație pe care acesta a făcut-o la adresa guvernării PSD, privind sistemul de sănătate din România.

"L-am auzit pe domnul preşedinte că nu am făcut nimic în Sănătate. Domnule, trebuie să ai ceva tupeu să spui lucrul ăsta. Am cel puţin dublat salariile medicilor. Sunt anumite cazuri în care sunt aproape de triplu. Am mărit foarte mult salariile asistenţilor medicali şi ale personalului din sănătate. Dar nu numai asta! Am făcut investiţii majore. Numai anul acesta, bugetul pentru Sănătate este de 46 de miliarde de lei. Este cu mult mai mult decât a fost cel al lui Cioloș. În fiecare spital judeţean, avem cel puţin un computer tomograf şi un RMN. La majoritatea judeţelor s-au instalat, la altele sunt în curs de instalare. Fiecare judeţ va avea asta! Contează mult pentru sănătatea populaţiei", a spus Liviu Dragnea în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Ei au închis spitale"

"Ei au închis spitale. Aduceţi-vă aminte cum închideau spitale şi cu cât cinism vorbeau că trebuie să diminuăm numărul de paturi. Ei stabiliseră aşa: "Dragi români, aveţi voie să vă îmbolnăviţi atâţia pe an". Nu au putut să explice atunci de închid spitalele. Nişte nenorociri", a mai spus liderul PSD.

Vezi și: Liviu Dragnea: Recunosc că am folosit această campanie electorală. O mare lipsă a PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel