Data publicării:

Dragnea, la Galaţi: Vom interzice dublul standard în România

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Prezent la mitingul PSD organizat la Galaţi, preşedintele partidului social-democrat, Liviu Dragnea, a anunţat că va propune o lege care să interzică dublul standard în ceea ce priveşte calitatea alimentelor în România. Ba mai mult, liderul PSD a anunţat şi pedepse aspre pentru cei care nu vor respecta această lege. 

"Cine a decis ca în România să fie un dublu standard? Occidentalii să mânânce bine, să aibă servicii medicale de calitate, să aibă totul de o calitate ridicată, iar noi să fim la coadă? Cine a decis? Iohannis, Băsescu, Cioloş? Vă anunţ că săptămâna viitoare voi propune o lege care să interzică dublul standard în România, iar cei care vor încălca această lege vor fi aspru pedepsiţi. Românii merită să fie trataţi cu demnitate!", a declarat Liviu Dragnea, în uralele a mii de susţinători PSD. 

Preşedintele PSD a participat, sâmbătă, la Galaţi, la un miting electoral, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, dar şi cu candidaţii partidului la alegerile europarlamentare. Mii de simpatizanţi au venit din toate colţurile judeţului pentru a lua parte la miting. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel