Dragnea, declarații neașteptate despre Băsescu: Pot să mă înjure mulți, dar o spun / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 11 aug 2022, 13:26
WhatsApp
Inquam Photos / Marius Dumbraveanu
Inquam Photos / Marius Dumbraveanu
Liviu Dragnea a vorbit despre Traian Băsescu.

Liviu Dragnea a venit cu informații „interesante“ despre Traian Băsescu: 

„Traian Băsescu este un om care mie mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el și susținută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece rațiunea. Băsescu a fost un patriot. Pot să mă înjure mulți, așa turnător cum a fost. La mintea lui, așa cum a văzut el, a avut o viziune greșită. El a tras pentru țara asta. Toate metodele lui au fost greșite, dar intenția a fost bună. Nu a fost nici cu unii, nici cu alții“, a spus Liviu Dragnea.

„Da? Asta e o informație interesantă“, a replicat Răzvan Dumitrescu.

„Da! V-o spune unul căruia Băsescu i-a distrus viața. Îmi pare rău ce i se întâmplă familiei lui, e inadmisibil. Se procedează mai rău ca la mafioți. Nu, nu pot spune despre cineva ceea ce știu că nu-i adevărat și știu sigur că este în cealaltă parte!“, a adăugat Dragnea.

Băsescu și-a dorit unirea cu Republica Moldova

„Cu Republica Moldova, și-a dorit foarte mult unirea. A făcut niște greșeli de copil. El a avut încredere în SIE și în SRI care, de fapt, au lucrat să nu se întâmple unirea, fiind la comenzile Germaniei și Americii, care nu vor să se întâmple unirea. El, în continuare, spera că se întâmplă, dar...“, a spus Dragnea.

„Până când credeți că a sperat că se întâmplă?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Nu știu până când, dacă și-a dat vreodată seama“, a completat Liviu Dragnea.

„Dar de ce nu vine să spună, domn’le, lucrurile astea, că era atât de guraliv și zicea el că știe și ce vorbesc miniștrii la telefon? De ce nu spune“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Probabil că îi e teamă, fiind fiica lui în proces. Cine știe! Eu v-am zis ce părere am în acel subiect“, a conchis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News.

Dragnea, prima reacție la patru ani de la protestul din 10 august 

S-au împlinit patru ani de la violenţele din 10 august 2018. Subiectul a fost comentat de Răzvan Dumitrescu și Liviu Dragnea la DCNewsTV.

„M-a frapat ieri un lucru. A fost 10 august și au trecut patru ani de la protest. E hilar în același timp, dar și trist, pentru că l-am revăzut pe Mălin Bot, personaj emplematic pentru 10 august 2018, spunând că Dragnea, îmbrăcat în jandarm, la volanul dubei, i-a udat cu apă. Emblematic pentru 10 august. Câți oameni crede Liviu Dragnea că l-au crezut, în momentul acela, pe Mălin Bot?”, l-a întrebat, joi, Răzvan Dumitrescu pe Liviu Dragnea.

„Suficienți! Se credea orice atunci, absolut orice!”, a spus Liviu Dragnea.

„Cum spuneam, e și trist, dar și vesel. Ar fi vesel dacă nu te-ar afecta și te-ai uita ca la un film”, a mai zis Răzvan Dumitrescu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?