Draga Olteanu Matei, dezvăluire ULUITOARE înainte să MOARĂ. "Nu m-a LĂSAT!". Cel mai mare REGRET al actriței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Draga Olteanu Matei a făcut dezvăluiri uluitoare înainte să moară. Care a fost marele ei regret, ce-și dorea să devină, de fapt, și cum s-a plimbat cu mașina lui Nicolae Ceaușescu. 

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață marți noaptea, la vârsta de 87 de ani. Deși a jucat în o mulțime de comedii, marea actriță a trecut prin mai multe drame, dar le-a ascuns mereu de ochii publicului, aducând cu fiecare apariție o mulțime de zâmbete și bucurie. 

Înainte să moară, Draga Olteanu Matei a făcut dezvăluiri inedite

Nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea a și-ar fi dorit aceasta să devină, de fapt, iar dezvăluirea a făcut-o în momentul în care a împlinit 85 de ani.

”N-am simţit să mă fac actriţă. M-am pomenit făcând. Am vrut să mă fac dansatoare, mama nu m-a lăsat. Nu a fost de acord, pentru că voia să-mi termin liceul, să dau la facultate. Am intrat în teatru în 1956, înainte de asta am făcut mult teatru de amatori, ca elevă.

Chiar mă gândeam să mă apuc să scriu un monolog despre Chiriţa actuală. Acum avem destule coane Chiriţe care s-au englezit, care bat orizonturile pe unde vrei şi pe unde nu vrei. Astăzi, Chiriţa vorbeşte cu ”OK” la fiecare două cuvinte, spune ”mă duc să-mi aranjez look-ul, etc.”. Sunt destule expresii pe care aş putea să le folosesc pentru a face un cuplet ca lumea”, declara actrița, într-un interviu pentru TVR. 

Citește și: Florin Piersic, mesaj TULBURĂTOR: Chirița mea și a poporului ăstuia TRIST. Du-le dorul meu lor

A avut privilegiul de a se plimba cu mașina lui Ceaușescu, deși nu-l cunoștea

”M-am plimbat cu însuşi maşina lui Ceauşescu, eram la Turnu Severin, cu spectacole de divertisment. Şi, la un moment dat, ne-au dus pe şantier, la Porţile de Fier 2, unde lucrau deţinuţi. Am recitat acolo, am stat cu ei, am băut un pahar de vin. Şi s-a pornit o furtună straşnică, ne-am adăpostit acolo, şi când am plecat ne-au dat maşina tovarăşului Ceauşescu, care trebuia să se ducă a doua zi să-l ia pe el de nu ştiu unde. Şi i-am zis şoferului: Îţi dai seama cine sunt eu dacă merg cu maşina lui Ceauşescu?”, a mai povestit Draga Olteanu Matei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel