Dr. Nicolae Bacalbașa, teorie conspiraționistă, deși a avut COVID: Suprapopularea violentă necesită reducerea rapidă a populației lumii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dr. Nicolae Bacalbașa, teorie conspiraționistă, deși a avut COVID / Foto: Facebook Nicolae Bacalbașa
Dr. Nicolae Bacalbașa, teorie conspiraționistă, deși a avut COVID / Foto: Facebook Nicolae Bacalbașa
Medicul Nicolae Bacalbașa a făcut o declarație controversată despre pandemie, deși a trecut prin boala COVID-19.  

Medicul Nicolae Bacalbașa a vorbit despre infecția cu coronavirus. Deși a trecut prin boală și recunoaște existența acesteia, medicul crede că e vorba de o conspirație mondială pentru reducerea populației.

"Riscul infecțios este extrem de mare, nu este anticipabil decât cu dificultate și pe termen mediu. E foarte greu de spus unde va duce omenirea. Toată povestea cu vaccinistii și anti-vaccinistii trebuie privită cu multe rezerve. Pe plan mondial povestea acestei infecții este destul de dubioasă, se vorbește despre suprapopulare violentă, necesitatea de a reduce brusc și mult populația lumii fără să se explice cum se va realiza acest lucru. Vine o șefa a FMI-ului, o franțuzoaică, ne spune că bătrânii nu își justifică economic existența.", a declarat medicul Nicolae Bacalbașa la Realitatea Plus.

Cum s-a infectat Nicolae Bacalbașa cu COVID-19: Chestia asta mi-a ieșit pe nas

Medicul Nicolae Bacalbașa a fost infectat cu SARS-CoV-2. Și el, și soția lui s-au luptat în luna februarie cu coronavirusul, în același salon de spital, unde au fost conectați la oxigen. 

”Din păcate, m-am îmbolnăvit pentru că nu am fost suficient de puternic să mă autoizolez. Recunosc că lipsa de disciplină era cât pe aci să mă omoare. M-am dus pe la București, am călătorit cu metroul. Chestia asta mi-a ieșit pe nas până la urmă.” a spus medicul Nicolae Bacalbașa atunci.

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. Din păcate, unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară.”, a spus medicul, care are 76 de ani. 

Dr. Nicolae Bacalbașa este medic anestezist, scriitor și om politic din România.

Bilanț infectări Covid 19 septembrie. 3.817 de persoane depistate pozitiv

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.817 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.388. Dintre acestea, 849 sunt internate la ATI. În intervalul 18.09.2021 (10:00) – 19.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 58 de decese (32 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel