Urmărește emisiunea live
Dr. Alexandru Rafila: Dacă liberalii care au cerut demiterea lui Voiculescu ar vota moţiunea, ar avea şi premierul argumente
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României
Dr. Alexandru Rafila, deputat PSD, spune că membrii coaliţiei care au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu ar trebui să voteze şi moţiunea simplă împotriva acestuia, pentru ca premierul Florin Cîţu să aibă un argument solid pentru a-l da afară din Guvern. 

"Am văzut multe poziții publice, inclusiv ale multor reprezentanți ai Coaliției, care cereau demiterea lui Vlad Voiculescu.

Dacă sunt serioși, consecvenți, cei care au declarat că doresc demiterea lui Vlad Voiculescu ar trebui să susțină moțiunea. Atunci și premierul ar avea un instrument și o motivație extrem de clară pentru schimbarea acestui ministru care, din motive inexplicabile, rămâne pe post, deși și modul în care performează... și Dan Barna a recunoscut că nu e extrem de performant, dar ce să facem, altul nu avem.

Nu cred că la nivelul unui guvern al unei țări din Uniunea Europeană, astfel de argumente stau în picioare", a declarat Alexandru Rafila, conform Digi24

PSD, o nouă moţiune simplă împotriva lui Voiculescu

 

”Mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial în România, pe perioada pandemiei. Poate domnul Cîțu, primul ministru al României, dorește să ajungem pe primul loc, doar asta ar justifica menținerea în continuare a domnului ministru Vlad Voiculescu.

Scuzele sale (n.r. ale lui Vlad Voiculescu) sunt pur și simplu penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost internați și evacuați noaptea din spital Foișor, erau fericiți, pur și simplu ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și-n cap!

Nu poți susține în fața românilor, care au văzut acele imagini, că pacienții care erau evacuați erau fericiți!", a spus Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă. 

VEZI PSD, moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. Marcel Ciolacu: E gol în suflet și-n cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel