Dr. Adriana Pistol a răspuns provocării lui Andrei Baciu și i-a nominalizat pe Furtunescu, Arafat și Vâlcu
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Adriana Pistol / Foto gov.ro
Adriana Pistol / Foto gov.ro
Dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, a răspuns la provocarea dată de dr. Andrei Baciu și a spus ce conține, pentru ea, vaccinul.

Vaccinul conține libertatea de a-mi îmbrățișa familia, spune, printre altele, dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, care a răspuns la provocarea dată de dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV. 

'Ce conține vaccinul pentru mine? Este foarte simplu. Conține libertate. Libertatea de a a-mi îmbrățisa familia, libertatea de a-mi îmbrățișa prietenii. De fapt și de drept, conține viața mea de dinainte de pandemie, iar eu îmi doresc să-mi iau viața înapoi. Dacă și voi vă doriți același lucru, să vă recuperați viețile de dinainte de pandemie, cea mai bună metodă, cea mai la îndemâna tuturor, este să ne vaccinăm.', a spus dr. Adriana Pistol în clipul postat pe pagina RO Vaccinare.

Dr. Adriana Pistol i-a provocat pe dr. Florentina Furtunescu, dr. Raed Arafat și jurnalistul Val Vâlcu să dezvăluie ce conține, pentru ei, vaccinul Covid-19. 

Ce conține vaccinul pentru Andrei Baciu 

Anterior, secretarul de stat în ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a spus DA seriei "Ce conține vaccinul și i-a provocat pe Camelia Potec, Victor Rebengiuc, dr. Adriana Pistol, dr. Valeria Herdea, dr. Beatrice Mahler și dr. Adrian Marinescu.

Acesta apare într-un birou, unde lucrează alături de mai multe persoane fără să poarte mască de protecție.

"Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea. Posibilitatea de a-ți revedea colegii, prietenii, familia, pe toți cei dragi, în siguranță", a spus Andrei Baciu în videoclipul publicat pe Facebook. 

Valeriu Gheorghiță, provocare pentru Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă, Văru Săndel

"Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", a spus şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel