Urmărește emisiunea live
Dr. Adrian Marinescu, despre cât de GRAVĂ este situația ACUM: „Sunt lucruri concrete”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală, a oferit noi declarații privind situația cu care ne confruntăm în prezent. 

Adrian Marinescu, medic primar la Institutul „Matei Balș” consideră că lucrurile sunt imprevizibile și instituirea unor noi măsuri depinde de ceea ce se întâmplă, „de factorii concreți”.

Medicul a precizat că „în momentul în care vorbești de relaxare, populația intră în acea etapă de conviețuire cu virusul. Discuția este: o conviețuire armonioasă, care presupune echilibru sau nu. Dacă nu atingem acest echilibru, e posibil orice. Pot fi mai multe cocoașe. Putem să avem a doua cocoașă pentru o perioadă mai lungă de timp. E clar că lucrurile astea variază în funcție de măsurile luate și de fiecare dintre noi”.

„Cât timp vorbim de relaxare și cât timp oamenii se întâlnesc unii cu ceilalți, e clar că măsurile de prevenție sunt singurele care fac diferența. Ele trebuie făcute în practica de zi cu zi. Dacă purtăm masca, s-o purtăm corect. Sunt lucruri concrete pe care dacă nu le facem se vor vedea în numărul de infectări din fiecare zi”, a mai spus Adrian Marinescu la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel