Două turiste, șocate după ce au primit nota la un restaurant din Grecia. Cât au dat pentru o gustare și două cocktail-uri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două turiste din Grecia, șocate după ce au primit nota la un restaurant din Mykonos / Foto: Pixabay, de DanaTentis
Două turiste din Grecia, șocate după ce au primit nota la un restaurant din Mykonos / Foto: Pixabay, de DanaTentis
Două turiste în Grecia au rămas șocate după ce le-a venit nota pentru o gustare și două cocktail-uri.

Două turiste din SUA, aflate în vacanță în Grecia, au rămas șocate, după ce au au primit o notă de plată de aproape 600 de euro pentru o porție de picioare de crab și două cocktail-uri, în Mykonos. Brenda și Keila Moulton, mamă și fiică se bucurau de o excursie a vieții când au decis să viziteze faimoasa plajă Platys Gialos a insulei pentru un pic de soare. Bucuria lor s-a transformat curând în dispreț atunci când au primit o notă de 598,92 de euro, scrie LADBible.

Femeile au fost invitate să stea pe șezlongurile restaurantului de un lucrător de acolo. Deși inițial au refuzat, Brenda a susținut că membrul personalului a fost foarte insistent.

„Stați aici, beți o băutură și veți avea aceste șezlonguri la dispoziție gratuit. E amiaza, nu e nicio problema.", le-ar fi spus acesta.

Au comandat ca să scape de angajatul insistent

În cele din urmă, s-au instalat pe șezlonguri și au primit un meniu, dar nu le-a fost foame, așa că au ignorat solicitările constante ale ospătarului de a comanda.

„Am fost întrebate în mod constant dacă vrem să comandăm ceva de mâncare. Mie și Keilei nu ne era foame, dar am decis să încercăm ceva din listă, în speranța că ne vor lăsa în pace.”, a spus femeia.

Femeile au refuzat să plătească nota, dar ospătarul le-ar fi amenințat că cheamă poliția



După ce au stat două ore pe șezlonguri, femeile au cerut nota și li s-a spus că trebuie să meargă înăuntru pentru a plăti. Dar când Brenda a văzut cecul, a rămas șocată deoarece avea de plată aproape 600 de euro și a insistat că trebuie să fie „o greșeală”.

„La început nota nu a fost detaliată, pentru că hârtia nu arăta exact ce am comandat. Tipul mi-a cerut să plătesc aproape 600 de euro și i-am spus că nu se poate, sigur e o greșeală.”, a povestit Brenda.

Cu toate acestea argumentele nu au dus-o pe Brenda nicăieri, deoarece ea a susținut că membrul personalului a amenințat că va chema poliția. Simțindu-se amenințate, mama și fiica au plătit nota și îi avertizează acum pe alți turiști despre cele întâmplate. De asemenea, cele două au raportat incidentul poliției și și-au anunțat avocații despre acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel