Dosar Belina. Ponta: De la Dragnea a pornit minciuna. M-a deranjat ce a făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Victor Ponta a discutat în exclusivitate pentru DC News despre dosarul Belina și presupusul denunț pe care l-a făcut la DNA.

Fostul premier a mărturisit pentru DC News că a fost ”deranjat” de afirmațiile făcute de Liviu Dragnea la DC News Live. Șeful PSD l-a acuzat pe Victor Ponta că s-a dus la DNA pentru a face un denunț. Victor Ponta neagă acuzele și spune că în momentul în care dosarul va ajunge la Parlament se va afla adevărul. Totodată, acesta ”așteaptă scuze” publice de la Liviu Dragnea.

”M-a deranjat faptul că domnul Dragnea m-a bănuit în mod nedrept de faptul că aș fi făcut un denunț. Nu am făcut niciun denunț. Am fost doar audiat ca martor. Luni când va ajunge dosarul la Parlament și vor citi toți colegii parlamentari dosarul, aștept scuze de la domnul Dragnea”, a declarat Victor Ponta.

În ceea ce privește informațiile pe care le-ar putea oferi la DNA, Victor Ponta s-a rezumat la un răspuns categoric: ”Eu nu am fost niciodată la DNA să spun eu ceva. Întotdeauna când am fost la DNA am fost citat ca martor și am spus adevărul, am spus ceea ce știu, nimic altceva”.

Fostul premier a continuat și a spus că ”nu aruncă toată lumea această idee (nr. - potrivit căreia ar fi denunțător)”, precizând că ”minciuna” a fost lansată de Liviu Dragnea. Astfel, informația ”a aruncat-o doar domnul Dragnea și cei care l-au crezut”. Ponta este ”convins că luni vor vedea toți cei care au fost de bună credință că domnul Dragnea i-a mințit. Repet, aștept scuzele domnului Dragnea și a celor care au repetat minciuna domniei sale”, ne-a declarat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel