Dorian Popa, devastat. Iubita lui a EXPLODAT: Sunt handicapată?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dorian Popa
Dorian Popa
Iubita lui Dorian Popa a explodat pe rețelele de socializare. Iată de la ce a pornit totul. Nu s-a mai putut abține. 

Iubita lui Dorian Popa a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a primit o întrebare indecentă, care a cam iritat-o. 

Fanii au luat-o cu asalt pe Claudia Iosif și au întrebat-o când va deveni mamă, lucru care a supărat-o pentru că, spune ea, este sătulă de această întrebare la care a tot răspuns de-a lungul timpului. 

Babs, cum este cunoscută în lumea mondenă, vădit iritată, le-a dat un răspuns fanilor pentru a le închide gura pentru totdeauna. ”Când faceți un copil? Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap! Când vrea Dumnezeu”, le-a răspuns bruneta fanilor săi, care însă nu au fost mulțumiți de răspuns.

”Păi, normal că te întreabă lumea de copil, că doar ai 38 de ani. Nu e după Dumnezeu!”, i-a spus un fan care i-a sugerat că ar trebui să ceară ajutorul unui medic. 

„Oameni buni, ce aveți cu mine? Pe bune… Dacă am 38 de ani și nu am copil, sunt handicapată sau ce am? Sunt foarte fericită așa cum sunt! Am trei copii blănoși foarte drăguți”, a răspuns rapid iubita lui Dorian Popa, citează playtech.ro

Ce părere are Dorian Popa despre asta

„Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (n. r. la adopție)”, a declarat Dorian Popa în urmă cu ceva timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel