Dorel Vișan, despre vaccinul anti-COVID: O pornire neghioabă a științei. Poate face modificări genetice, așa cum a făcut la roșii, la castraveți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Actorul Dorel Vișan a venit cu noi declarații controversate după ce a spus că femeile vor deveni sterile după vaccinare.

"Nu trebuie scoase cuvintele din context. Problema asta nu se poate discuta într-o convorbire telefonică. Ea este o problemă mult mai amplă şi porneşte de la faptul că în celula umană există toate informaţiile vieţii puse acolo de cel care poate face viaţă. Ştiinţa, deocamdată, nu poate face viaţă ce nu îşi poate explica cum se face viaţa din materia moartă. Și nici nu poate să-și permită să spună că aceasta ar exista într-o formă suprasensibilă la care noi nu avem acces. Este o problemă complicată", a declarat Dorel Vişan, la Antena 3.

"Eu nu am lansat un gând al meu împotriva vaccinării. Vaccinarea este o problemă pe care trebuie să o faci atunci când ai o boală. Acest vaccin, care este folosit acum, încă nu este explicat. Atâta timp cât se amestecă în informaţia din celulă, în credinţa mea, este o pornire neghioabă a ştiinţei care poate să facă modificări genetice, aşa cum a făcut la roşii, la castraveţi şi trebuie să ne întrebăm dacă aceste mutaţii genetice care s-au făcut la legume sunt folositoare pentru om. Adică dacă acele legume mai sunt bune sau nu. Aceeaşi problemă este şi cu viaţa", a mai spus actorul.

Ce declarase inițial actorul

"După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că, dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, a afirmat Dorel Vişan potrivit cluj24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel