Data publicării:

Donald Trump Jr. spune că tatăl său l-ar putea alege pe Tucker Carlson să-i fie vicepreședinte, dacă va deveni candidatul republicanilor

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Don Jr. a spus că fostul prezentator Fox News este de acord cu tatăl său în "toate" și ar fi "cu siguranță un candidat".

Donald Trump Jr. a declarat că tatăl său l-ar putea alege pe Tucker Carlson pentru a fi partenerul care să ocupe funcția de vicepreședinte, dacă fostul președinte va câștiga nominalizarea republicană din 2024. 

Don Jr. a spus că fostul prezentator Fox News este de acord cu tatăl său în "toate" și ar fi "cu siguranță un candidat" pentru a fi ales drept vicepreședinte. 

"Don, tatăl tău vorbește serios despre Tucker Carlson? Sunt serioase aceste zvonuri?", a întrebat joi dimineață prezentatorul Rob Finnerty la emisiunea Wake Up America de la Newsmax.

"E clar că ar fi pe masă, nu? Vreau să spun că sunt foarte prietenoși, cred că sunt de acord cu aproape toate aceste lucruri. Mi-ar plăcea să văd că se întâmplă asta. Ar fi cu siguranță un concurent", a spus fiul cel mare al fostului președinte, adăugând că Trump și Carlson sunt de acord asupra "opririi războiului fără sfârșit".

Alți potențiali vicepreședinți pentru Trump

Don Jr. a mai spus că nu îl exclude pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, deoarece a fost "un concurent principal". 

"Ai nevoie de cineva care să fie în concordanță, dar și, cumva, agresiv. De fapt, ai nevoie de un luptător", a spus Don Jr. 

"Republicanii din Washington D.C. sunt slabi. Poți să ai Camera Reprezentanților, Senatul, și tot se vor ezita", a mai spus acesta. 

Don Jr. a mai menționat și alte nume, printre care senatorul J.D. Vance, despre care a spus că este "în principal în aliniere [cu tatăl său], precum și agresiv".

De asemenea, el a părut să-l aprobe pe Ben Carson, care a fost secretarul pentru locuințe al lui Trump și care i-a susținut campania prezidențială anul trecut. 

Singura persoană pe care Don Jr. nu ar dori să o vadă este Nikki Haley, fost ambasador la ONU și rivală a lui Trump. 

"Aș face tot ce aș putea pentru a mă asigura că nu este vorba de Nikki Haley", a spus el. "Nu cred că în prezent este cu adevărat pe masă. Aceasta este opinia mea, nu eu iau aceste decizii"

Don Jr. a refuzat, de asemenea, să o numească pe Haley republicană în emisiunea de joi, spunând: "Cred că este finanțată de democrați, nu-i așa? Adică, vedeți asta". 

"Ea are megadonatori democrați care îi finanțează campania. Oamenii care îi obțin câștiguri în New Hampshire sunt toți democrați", a adăugat Trump Jr.

"Așa că, probabil, văd asta ca parte a acelui fel de tactică globalistă democrată, RINO, de a trage de timp pentru a face mai greu totul pentru Trump", a mai adăugat acesta, conform Daily Mail.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel