Dominic Fritz s-a vaccinat cu AstraZeneca. "Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru". GALERIE FOTO
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 02 apr 2021, 13:56
WhatsApp
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, s-a vaccinat cu serul AstraZeneca.

Dominic Fritz a făcut glume pe Facebook, după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca. Primarul Timișoarei a vorbit despre mușchii săi. 

"Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!", a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook. 

 

"Doar prin vaccinare vom trece peste pandemie"

Dominic Fritz a spus și că este îngrijorat de faptul că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit, menționând cât de importantă este imunizarea, dacă ne dorim să revenim la o viață normală. 

"Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate. Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură. Pune și tu umărul pentru Timișoara!

Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum https://programare.vaccinare-covid.gov.ro. Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa.", a adăugat Dominic Fritz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?