Dominic Fritz nu mai candidează pentru șefia USR, scrie presa locală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dominic Fritz
Sursă foto: Facebook Dominic Fritz
Dominic Fritz nu mai candidează pentru șefia USR.

Dominic Fritz i-a anunțat, duminică, pe colegii din USR că nu mai candidează pentru șefia partidului, asta după ce Cătălin Drulă a transmis la începutul săptămânii că demisionează, conform Tion.

Amintim că, duminică, Elena Lasconi a vorbit despre reconstrucția USR. Ea a anunțat că va candida oficial la președinția USR.

„E vremea RECONSTRUCȚIEI! Dragi câmpulungeni, vă mulțumesc pentru încredere! Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă.Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă.

După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung.

În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate.

Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat. Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!”, a spus Elena Lasconi.

actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel