Doliu în PNL. Primarul Adrian Popa a murit la 38 de ani
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ A murit primarul din Cuza Vodă, Adrian Popa
foto pixabay/ A murit primarul din Cuza Vodă, Adrian Popa
Este șoc în PNL, după moartea unui tânăr primar, tată a doi copii. 

Primarul din Cuza Vodă, Adrian Popa, a murit la doar 38 de ani. Doi copii mici au rămas orfani de tată, conform Adevărul

Adrian Popa a fost infectat cu SARS-COV 2, dar organismul său nu a reuşit să-l învingă. Soţia a fost şi ea bolnavă, dar şi-a revenit, spun surse apropiate familiei. Bărbatul suferea de diabet şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, plămânii i-au fost afectaţi.  

Ambii au fost internaţi la un spital din Bucureşti, însă pentru Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii. Cu tot tratamentul administrat, eforturile medicilor au fost în zadar. Plămânii i-au fost grav afectaţi de acest virus, ajunsese în ultimele zile cu saturaţie 70-80. Duminică, 21 februarie, bărbatul s-a stins din viaţă. 

”Ne-a șocat pe toți”

"Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!", a scris pe pagina sa de socializare Emil Florian Dumitru, deputat de Călăraşi.  

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru decesul prematur al politicianului:  ”Îmi iau "Rămas bun" de la un prieten şi un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă. Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viaţa familiei tale tinere şi nici din a noastră. Dumnezeu să-ţi poarte sufletul spre Lumină, Adi!”  

PNL Călăraşi a postat: ”Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepţional, un familist, un primar apreciat şi iubit de comunitate. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel