DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani / Foto: Pixabay
DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani / Foto: Pixabay
Un fost concurent la Eurovision a murit de COVID la vârsta de 48 de ani.

Hayk Hakobyan, cântărețul armean, cunoscut și sub numele de scenă ”Hayko” a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 48 de ani, scrie Realitatea.net. Artistul a făcut o formă gravă a bolii, iar după ce a stat mai multe zile internat în spital a murit. Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au putut observa că ultima postare pe contul său de Instagram datează de la începutul lunii septembrie, atunci când acesta cânta într-un restaurant. 

Acesta a participat la Eurovisionul din 2007, de la Helsinki, acolo unde a interpretat melodia „Anytime you need”. El s-a clasat pe locul 8 în finală. În anul 2003 și 2006, Hayko a fost ales cântărețul anului în cadrul Armenian National Music Awards. Acesta a a participat și la emisiunea de selecție națională pentru Eurovisionul din 2017, numită Depi Evratesil.

VEZI ȘI: Familia unui bărbat mort de COVID-19 a dat în judecată stațiunea unde acesta s-a infectat și cere daune de 100.000 de euro

"Vei fi mereu în inimile noastre"

Pagina oficială de Twitter a Eurovision a postat un mesaj de condoleanțe, în care precizează că regretă tragica veste.

"Ne pare foarte rău să auzim de moartea artistului armean Hayko. Hayko și-a reprezentat țara la Eurovision în anul 2007, unde a terminat pe locul 8 cu balada sa emoționantă „Anytime You Need”. Vei fi mereu în inimile noastre.", se arată în postare.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision: Sunt băiat în corp de fată

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a afirmat într-un clip pe reţeaua TikTok că se simte băiat în corp de fată.  Întrebată de fani dacă face parte din comunitatea LGBT, Roxen a spus că "tot timpul am crezut că sunt băiat în corp de fată. Mama îşi dorea foarte mult fată, a aflat că o să fiu băiat la radiografie (n.r. ecografie) şi a fost super tristă şi s-a rugat foarte mult să fiu fată şi cred că şi-a pus amprenta şi am rămas tot băiat, doar că sunt fată, sunt în corp de fată", a declarat Roxen pe Tik Tok.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel