Doliu în familia lui Petre Roman
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
COVID-19, pe locul 3 în topul celor mai fatale boli din SUA
COVID-19, pe locul 3 în topul celor mai fatale boli din SUA
Petre Roman trece prin clipe grele, după ce un văr la soției sale, Silvia Chifiriuc,  a fost găsit mort în casa sa din  satul Tudor Vladimirescu, comuna,  Avrămeni, județul Botoșani.

Descoperirea rudei  soției lui Petre Roman a fost făcută de o vecină, care a sunat la 112, și i-a înștiințat pe oamenilor legii că ceva nu i se pare în regulă. Ea a susținut că vecinul său nu a mai ieșit din casă de o săptămână.

Femeia a mers la bărbatul care locuia singur și a încercat să intre în locuință. Nu a avut șanse de reușită. Ușa locuinței era blocată pe interior. Femeia a simțit și un miros puternic care venea din casă. Speriată, vecina a decis să alerteze autoritățile. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au rămas șocați. Ei l-au găsit pe bărbat căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat.

El părea a fi decedat de o săptămână, susține monitorulbt.ro

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, a fost preluat de medicii legişti. Aceștia vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel