Doctor: Dacă mor din cauza virusului, vreau ca copiii mei să știe asta
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Doctorul Cornelia Griggs a lăsat un mesaj pentru copiii săi, în cazul în care moare din cauza noului coronavirus.

Doctorul Cornelia Griggs a lăsat un mesaj pentru copiii săi, în cazul în care moare din cauza noului coronavirus, conform CNN.

Întrebată dacă s-ar duce să ajute în New York City, ea a răspuns: „Bineînțeles! Chiar le-am trimis mesaje unor prieteni din toată țara, dintre care unii au avut Covid-19, iar acum se recuperează, sunt acasă, sunt okay, dar încă sunt în concediu. Cu toate acestea, unii au întrebat dacă pot fi voluntari în New York. Cred totuși că situația este încă nesigură, iar oamenii ezită foarte mult. Eu m-aș mulțumi cu orice ajutor, de la orice medic, din orice parte a țării".

Mesajul trist postat pe Twitter

Copiii mei sunt prea mici să citească acest lucru acum. Și abia m-ar recunoaște în echipamentul meu. Însă, dacă mă pierd din cauza COVID, vreau să știu că mami a încercat foarte mult să-și facă treaba", a postat Cornelia, pe Twitter.

Deja și-au scris testamentul

„Sunt suficient de îngrijorată încât weekendul trecut eu și cu soțul meu, care este și el chirurg, ne-am apucat să ne scriem testamentul. Mi-e rușine să spun că n-am mai făcut asta până acum, dar este lucrul pe care un l-ar face adulții responsabili, părinții și personalul medical în acest moment. Cred că mulți doctori, mai ales în New York City, simt acest lucru, acum. Cu toate acestea, am postat acel lucru pentru a face public că sunt încă extrem de mândră că sunt doctor și că sunt privilegiată să pot face această muncă chiar și atunci când mi-e frică. Chiar și atunci când simt că intrarea în spital dimineața este ca intrarea în foc", a mai spus doctorul american.

„Mulțumesc că m-ați numit eroină, dar eroii mei sunt oamenii cu care lucrez, care vin la muncă și își fac treaba, în tăcere, luptând cu această pandemie", a încheiat dr. Griggs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel