DN71 Bâldana-Târgoviște, lărgirea pe patru benzi, o nouă etapă pentru realizarea proiectului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
La nivelul Consiliului Județean Dâmbovița au avut loc primele #discuții aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru lărgirea la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște.

Alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, am avut primele #discuții aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru lărgirea la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, informează Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ.

Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.

Vă reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între #Bâldana și #Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație. Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.

Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel