DJ Tiesto nu mai participă la Super Bowl. Artistul are probleme în familie
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
DJ-ul olandez Tiesto, un nume binecunoscut în lumea muzicii electronice, și-a anulat apariția la Super Bowl-ul din acest weekend din Las Vegas din cauza unei urgențe familiale. Locul său va fi luat de DJ Kaskade, potrivit Reuters.

Tiesto, cunoscut și sub numele său real, Tijs Verwest, trebuia să fie DJ-ul principal la eveniment, urmând să mixeze înainte și în timpul meciului dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers, precum și în alte momente cheie ale evenimentului.

În locul lui Tiesto, la pauza Super Bowl-ului, publicul va fi întâmpinat de cântărețul și compozitorul Usher, câștigător al opt premii Grammy.

"Eu și echipa mea am lucrat intens la acest eveniment special timp de luni de zile, dar o urgență personală de familie mă obligă să mă întorc acasă duminică dimineața", a declarat Tiesto într-o postare pe platforma X.

"Decizia de a absenta de la acest meci a fost una grea, însă familia este mereu pe primul loc. Le mulțumesc celor de la NFL pentru înțelegere și sunt nerăbdător să colaborăm în viitor pentru a oferi publicului evenimente incredibile", a adăugat el.

În vârstă de 55 de ani, Tiesto este unul dintre cei mai populari și bine plătiți DJ din lume, având o carieră impresionantă care se întinde pe parcursul a două decenii. A fost clasat printre cei mai buni cinci DJ din lume de către DJ Magazine în fiecare an între 2002 și 2017.

Locul lui Tiesto va fi preluat de DJ-ul american Kaskade, care a spus că oportunitatea de a mixa la Super Bowl este "absolut uluitoare".

"Este o onoare să fiu primul DJ de muzică electronică care mixează la experiența completă a Super Bowl-ului desfășurat în Las Vegas. Acest lucru pare ca și cum m-aș întoarce acasă și sunt extrem de încântat să reprezint comunitatea mea", a declarat Kaskade, exprimându-și entuziasmul pe platforma X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel