Directorul STB Adrian Criț are o firmă de transport. Ce spune despre conflictul de interese
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Directorul general STB Adrian Criț a susținut luni o conferință de presă în care a subliniat că legea trebuie respectată de toată  lumea inclusiv de sindicaliștii din compania pe care o conduce și care se află în grevă de cinci zile.

Șeful STB a spus, în timpul conferinței de presă, că legea nu se negociază, legea se aplică, în condiţiile în care Hotărârea Tribunalului Bucureşti a stabilit că greva angajaţilor STB este ilegală.

Conform declarației de interese a directorului general al Societății de Transport București, acesta are o firmă de transport de mărfuri care este funcțională. 

Întrebat de DCBusiness despre această situație, dacă i se pare a fi legală, Adrian Criț e spus că: ”Transport de mărfuri, nu de călători. Și de când am început activitatea aici (la STB n.r.) nu m-am ocupat de acea societate și n-am mai facturat nimic, ca idee. E ca și cum aș fi suspendată. Nu are rost atâta timp cât îți asumi o cheltuială minimă cu contabilul pentru că acea firmă nici angajați nu mai are. E ca și cum af fi suspendată”.

Vezi continuarea pe DC BUSINESS, precum și declarația de interese a directorului general al Societății de Transport București!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel