Directorul STB Adrian Criț are o firmă de transport. Ce spune despre conflictul de interese
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Directorul general STB Adrian Criț a susținut luni o conferință de presă în care a subliniat că legea trebuie respectată de toată  lumea inclusiv de sindicaliștii din compania pe care o conduce și care se află în grevă de cinci zile.

Șeful STB a spus, în timpul conferinței de presă, că legea nu se negociază, legea se aplică, în condiţiile în care Hotărârea Tribunalului Bucureşti a stabilit că greva angajaţilor STB este ilegală.

Conform declarației de interese a directorului general al Societății de Transport București, acesta are o firmă de transport de mărfuri care este funcțională. 

Întrebat de DCBusiness despre această situație, dacă i se pare a fi legală, Adrian Criț e spus că: ”Transport de mărfuri, nu de călători. Și de când am început activitatea aici (la STB n.r.) nu m-am ocupat de acea societate și n-am mai facturat nimic, ca idee. E ca și cum aș fi suspendată. Nu are rost atâta timp cât îți asumi o cheltuială minimă cu contabilul pentru că acea firmă nici angajați nu mai are. E ca și cum af fi suspendată”.

Vezi continuarea pe DC BUSINESS, precum și declarația de interese a directorului general al Societății de Transport București!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel