Dinamovistul Andrei Mărgăritescu, cercetat totuşi în libertate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
hoti
hoti

Mijlocaşul dinamovist reţinut, marţi seara, nu a primit mandat de arestare preventivă de la judecătorii Tribunalului Bucureşti. Astfel, Mărgăritescu va fi cercetat în libertate, asta dacă procurorii nu vor face recurs la decizia instanţei.

Marţi, dinamovistul Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, fostul portar al echipei Dinamo, au fost ridicaţi chiar de pe aeroport, de unde echipa sa se pregătea să plece la un meci din Cupa României.

Cei doi fotbalişti au fost audiaţi la Serviciul Furturi Auto al Poliţiei Capitalei. Scandalul a pornit de la o reclamaţie făcută anul trecut de un presupus păgubit. Bărbatul susţine că i-a fost furat autoturismul în valoare de 140.000 de euro. Ulterior, s-a dovedit că maşina fusese vândută. Anchetatorii bănuiesc că fotbaliştii ştiau că maşina este furată.

Poliţiştii aveau de mult în vizor reţeaua care se ocupă cu furturi de maşini de lux. Preferate erau autoturismele de teren, cu o valoare de peste 50-60 de mii de euro. Mai mult, hoţii înşelau firme de leasing şi asigurări, declarând în fals că maşinile au fost furate şi astfel încasau asigurările şi vindeau autoturismele.

Mărgăritescu a fost implicat şi în scandalul permiselor false de la Piteşti

Dinamovistul Andrei Mărgăritescu nu este pentru prima dată în centrul unui scamdal. Numele fotbalistului a fost implicat şi în scadalul permiselor false de la Piteşti.

În 2008, s-a descoperit că aproape 3.000 de permise de conducere eliberate la Piteşti fuseseră obţinute fraudulos. Printre persoanele care le obţinuseră se număra şi Mărgăritescu. Fotbalistul a fost acuzat că le-ar fi facilitat colegilor lui, Ropotan şi Moţi, primirea carnetelor de conducere. Nici unul dintre ultimii doi nu era domiciliat, în realitate, în judeţul Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel