Data publicării:

Dinamo și FCSB, amendate de Comisia de Disciplină a FRF

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Cluburile bucureștene Dinamo și FCSB au primit amenzi usturătoare din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis, în ședinţa sa de miercuri, să sancționeze cluburile Dinamo şi FCSB cu penalități sportive de câte 15.000 de dolari, potrivit unui comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), publicat pe site-ul oficial

”SC Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB - Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 15.000 lei'”, se arată în comunicatul menționat. Pe 26 noiembrie, în etapa a 16-a a Superligii, FCSB a învins-o pe Dinamo cu 1-0, în deplasare, pe Arena Națională.

Etapa a 18-a, cu suspendări și amenzi

Altfel, ivorianul Tiemoko Ismael Diomande (Petrolul Ploiești) a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 3.000 de lei după cartonaşul roşu primit la meciul cu FC Voluntari (0-0), din etapa a 18-a.

Iar atacantul Florinel Coman, care a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben la meciul pierdut acasă de FCSB cu Oţelul Galaţi (0-2), în etapa a 18-a, a primit un meci de suspendare și a fost amendat cu 740 de lei.

Coman a forțat primirea celui de-al doilea cartonaș galben, astfel că va ispăşi suspendarea în meciul din Cupa României cu FC U Craiova și va fi bun de joc la partida cu CFR Cluj, care va avea loc pe 10 decembrie, la Cluj-Napoca, în etapa a 19-a a Superligii, conform Agerpres.

Citește și: FC U Craiova 1948, sancțiune de 20.000 de lei. Fiul finanțatorului, Mititelu Jr, a fost suspendat pentru 6 luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel