Dinamo - FCU Craiova 1948. 'Bijuteria' lui Baeten duce punctele în Bănie - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Dinamo București a primit vizita celor de la FCU 1948 Craiova, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 9 din România.

FCU 1948 Craiova a învins cu scorul de 0-1. Golul care a adus victoria craiovenilor a fost reuşit de belgianul William Baeten (61), cu o execuţie superbă, preluare pe piept şi şut de la 22 de metri, la puţine secunde după ce portarul Adnan Golubovic îl blocase salvator pe Benjamin van Durmen.

Dinamo a avut două ocazii bune de a marca în acest meci, prin Dennis Politic (78), cu un şut din întoarcere, respins de Robert Popa, după un slalom la marginea careului, şi un şut în bara transversală trimis de Cristian Costin (90+3). FC U Craiova a fost condusă de pe margine de antrenorul interimar Florin Drăgan.

FC U Craiova este la a doua victorie consecutivă, după 4-0 cu Farul. Dinamo a obţinut un singur punct în ultimele trei etape şi a marcat un singur gol. Dinamo Bucureşti - FC U 1948 Craiova 0-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti A marcat: William Baeten (61).

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Alexandru Vodă (Alba Iulia); al patrulea oficial: Vlad Baban (Iaşi) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti) Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel