Data publicării:

Dieta militară, explicată pas cu pas. Nu o urmați niciodată mai mult de 3 zile la rând!

Autor: Doinița Manic | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Dieta militară, explicată pas cu pas. Nu o urmați niciodată mai mult de 3 zile la rând! / Foto: Pixabay, de Skica911
Dieta militară, explicată pas cu pas. Nu o urmați niciodată mai mult de 3 zile la rând! / Foto: Pixabay, de Skica911
Află în articol care sunt avantajele și dezavantajele dietei militare.

Dacă vrei să slăbești rapid, s-ar putea să te gândești la dieta militară (care nu are nicio legătură reală cu ramurile armatei). Înainte de a face acest lucru, aflați mai multe despre această dietă.

Nicio cercetare nu a dovedit că te poate ajuta să slăbești. Dieta vă poate face să vă simțiți înfometat, obosit și morocănos, deoarece este un plan cu conținut scăzut de calorii, scrie webmd.com.

Promisiunea


Este o dietă foarte strictă, cu conținut scăzut de calorii, cu unele alimente care par sănătoase și altele care nu. Există alimente stabilite pentru micul dejun, prânz și cină, dar asta este tot. Nu există gustări și nu există nicio ajustare a planului alimentar în funcție de alegerile alimentare sau în funcție de gusturile dvs.

Dieta în sine durează doar 3 zile. După aceea, treci la o dietă normală, sănătoasă, timp de cel puțin 4 zile. Dacă doriți să slăbiți mai mult, puteți repeta programul de câte ori doriți, atâta timp cât faceți pauze de 4 zile de fiecare dată după ce o faceți. Nu urmați niciodată dieta mai mult de 3 zile la rând.

Ce poți mânca și ce nu poți


Fiecare bucată pe care o vei mânca în această dietă a fost aleasă pentru tine din timp. Va trebui să urmați complet planul pentru a obține cele mai bune rezultate.

Dieta nu include superalimente precum somonul, migdalele sau quinoa. În schimb, veți găsi opțiuni normale, cum ar fi conserva de ton, ouă fierte și brânză cheddar. Unele mese conțin pâine, dar nu sunt cerealele integrale sănătoase la care te-ai aștepta. Cel puțin o masă include biscuiți sărați.

Urmează un meniu de 3 zile, cu un total de nouă mese diferite. De exemplu:

Un meniu de mic dejun necesită să mănânci:

1/2 grapefruit

1 felie de pâine prăjită

2 linguri unt de arahide

1 ceașcă de cafea sau ceai (fără smântână sau zahăr)

Un meniu de cină include:

Doi hotdogi fără chifle

1 cană de broccoli

1/2 cană de morcovi

1/2 banană

1/2 cană de înghețată de vanilie

Puteți bea apă și cafea neagră sau ceai, dar fără sifon, lapte, suc sau alcool. Rămâneți la axat pe meniu cât de mult puteți. Aveți voie să schimbați unele alimente dacă aveți alergii alimentare sau alte nevoi alimentare. Dar faceți doar schimburi pe care dieta le aprobă. De exemplu, puteți avea unt de semințe de floarea soarelui în loc de unt de arahide. Dar nu schimbați grapefruitul cu o portocală sau înghețata de vanilie cu prăjituri.

Nivel de efort: mediu


Mâncarea este ușor de găsit în magazinele alimentare și este nevoie de foarte puțină pregătire a alimentelor. Dar s-ar putea să vă simțiți foarte înfometat în timp ce urmați această dietă, așa că este posibil să aveți nevoie de voință pentru a trece peste 3 zile de foc. Veți mânca doar aproximativ 1.500 de calorii zilnic, așa că este posibil să vă simțiți mai lent decât de obicei. Dacă alegeți să faceți exerciții fizice, vă poate obosi și mai mult.

Dieta militară nu vă cere să evitați carbohidrații, lactatele sau alte grupe de alimente. Deși este o idee bună să faceți exerciții în fiecare zi, nu vă forțați alergând sau ridicând greutăți mari în cele 3 zile în care țineți această dietă săracă în calorii. Faceți exerciții mai simple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel