Data publicării:
Dieta cu ouă fierte. Slăbești câteva kilograme bune, după Paște
După mesele îmbelșugate de Paște, această dietă cu ouă fierte este perfectă. Iată cum se ține...
Luni
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un măr
Prânz: friptură de pui la grătar și salată de varză
Cină: o salată cu roșii, castraveți, ceapă, brânză, ou fiert și puțină brânză rasă
Marţi
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o portocală
Prânz: legume pe grătar (dovlecel, ardei) şi o friptură
Cină: o salată verde cu lămâie, 2 ouă fierte
Miercuri
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit - poți mânca și un iaurt mai slab în grăsimi
Prânz: brânză slabă, o roşie, un castravete și un ardei roșu - poți să mănânci și o supă cremă de roșii
Cină: mămăliguță cu brânză slabă și ouă fierte
Joi
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi o pară
Prânz: salată orientală: cartofi dulci, ou fiert, ceapă și măsline
Cină: friptură, garnitură de spanac
Vineri
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un iaurt
Prânz: 2 ouă fierte şi legume la aburi (dovlecel, ardei, conopidă)
Cină: peşte la grătar și o salată verde cu roșii și castraveți
Sâmbătă
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un grapefruit
Prânz: o salată de fructe
Cină: o salată de legume
Duminică
Mic-dejun: 2 ouă fierte şi un pomelo
Prânz: salată de roşii şi pui
Cină: legume la grătar
BONUS: Dieta la ore fixe. Meniul pentru o săptămână: 3 mese pe zi
ZIUA 1
Mic dejun: 3 felii de mozarella light, roşii, castraveţi, ardei, o felie de pâine wasa
Prânz: varză călită cu carne de curcan la cuptor
Cină: salată de ton cu legume şi pâine wasa
ZIUA 2
Mic dejun: omletă cu douăouă, cu spanac, roşii cherry şi telemea rasă, mâncată cu castraveţi
Prânz: legume mexicane cu fructe de mare, trase în tigaie
Cină: salată de legume cu roşii uscate şi telemea light , plus pâine wasa
ZIUA 3
Mic dejun: mozarella light, câteva feliuţe de babic, roşii cherry, măsline, pâine wasa
Prânz: varză călită cu curcan la cuptor
Cină: salată verde cu legume, roşii uscate şi boabe de fasole
Gustare: iaurt cu cereale şi banane
ZIUA 4
Mic dejun: șuncă de pui/porc fără conservanţi, telemea light, roşii, castraveţi
Prânz: Piept de pui cu condimente la tigaie, cu fasole verde şi salată verde
Cină: salată cu peşte afumat
ZIUA 5
Mic dejun: ouă fierte, roşii, castraveţi, o felie de pâine
Prânz: legume mexicane cu cod la tigaie (înăbuşit, nu prăjit
Gustarea de ora 16: câteva paste cu brânză şi smântână la cuptor
Cină: salată bulgărească
ZIUA 6
Mic dejun: bucăţele de piept de pui, cu castraveţi
Prânz: păstrăv la cuptor cu cartofi dulci şi roşii cherry
Gustare: o felie chec cu lămâie
Cina: ciorbă de legume
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News