Data publicării:

Dezvăluiri din relația lui Ralf Schumacher, fostul pilot de Formula 1, la o lună după ce și-a făcut publică orientarea sexuală

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Ralf Schumacher, fostul pilot de Formula 1 și fratele legendarului Michael Schumacher, a surprins lumea sportului când, în urmă cu o lună, a anunțat pe o rețea de socializare că este homosexual. 

Anunțul a stârnit un val de reacții, iar acum ies la iveală noi detalii despre viața personală a germanului. La o lună după ce Ralf Schumacher a făcut publică orientarea sa sexuală, publicația germană Bild a dezvăluit noi informații despre relația sa cu Etienne Bousquet-Cassagne.

Se pare că cei doi sunt împreună de doi ani, iar vara trecută, Ralf i-a făcut cunoștință fostei sale soții, Cora Schumacher, cu partenerul său, pe care l-a prezentat inițial drept asistentul său.

Potrivit surselor apropiate, întâlnirea a avut loc la Saint-Tropez, în aprilie 2023, unde Cora și Etienne au petrecut timp împreună alături de Ralf. Jorg Kunze, un prieten al Corei, a declarat că relația dintre Ralf și Etienne era evidentă încă de atunci. "Am fost cu Etienne la Saint-Tropez, Cora s-a înțeles foarte bine cu el. Ne-am distrat împreună, am mers în cluburi, la plajă și la restaurante", a povestit Kunze pentru Bild.

Reacția Corei Schumacher după anunțul fostului soț

Cora Schumacher, care a fost căsătorită cu Ralf timp de 14 ani până la divorțul lor din 2015, a păstrat tăcerea inițial, dar a oferit recent o reacție subtilă pe Instagram. După ce a primit un mesaj emoționant de la un fan, în care i se transmitea sprijin și compasiune, Cora a răspuns printr-un emoji cu o inimă albă, sugerând empatie și înțelegere.

Presa germană speculează că fosta soție a lui Ralf ar putea fi restricționată de un acord de confidențialitate care îi interzice să facă declarații publice despre situația fostului soț. Deși o reacție clară din partea ei este așteptată, există posibilitatea ca aceasta să nu fie posibilă din cauza unor obligații legale.

Și David Schumacher, fiul pilotului, i-a lăsat tatălui său un comentariu de încurajare: "Sunt atât de fericit că ai găsit în sfârşit pe cineva cu care poţi spune cu adevărat că te simţi bine şi în siguranţă, fie că este un bărbat sau o femeie. Sunt alături de tine 100% tată şi îţi doresc tot binele din lume".

Hurley Haywood, unul dintre cei mai renumiți piloți de mașini sport, a fost cel mai cunoscut pilot care a declarat că este gay. Americanul a câștigat de trei ori cursa de 24 de ore de la Le Mans și de cinci ori cea de la Daytona, fiind considerat unul dintre cei mai mari piloți din istorie.

În prezent, în vârstă de 76 de ani, Haywood a concurat între 1971 și 2012, iar în 2018 a făcut public faptul că este gay. El a mărturisit că a ezitat să facă acest anunț în trecut, temându-se că i-ar putea afecta negativ cariera în perioada în care era activ în competiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel