Dezbateri altfel după infectarea lui Trump. Mike Pence și Kamala Harris, separați de panouri pexiglas
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mike Pence și Kamala Harris se vor confrunta separați de panouri de plexiglas la următoarea dezbatere.

Vicepreședintele Mike Pence și contracandidata sa, senatoarea Kamala Harris, vor fi separați de panouri plexiglas în timpul dezbaterii lor din această săptămână, scrie BBC. Totodată, candidații vor fi așezați la o distanță de 3,6 metri distanță unul de celălalt la evenimentul care va avea loc în Salt Lake City, în statul Utah. Măsurile venite după ce Donald Trump a fost confirmat cu COVID-19 sunt luate pentru a limita posibilitatea răspândirii coronavirusului.

Cei doi și-au făcut teste după ce s-a aflat că Donald Trump este infectat cu coronavirus. Rezultatul a fost negativ în cazul amândurora. Totuși, echipa de campanie a Kamalei Harris a cerut montarea panourilor de plexiglas ca măsură de siguranță. Acest lucru este criticat de purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui.

„Dacă senatoarea Harris dorește să își construiască o fortăreață în jurul ei, e liberă să o facă”, a declarat Katie Miller.

Secretarul de presă al dKamalei Harris, Sabrina Singh, a postat ulterior pe Twitter că este „interesant faptul că Katie Miller își bate joc de dorința noastră de a avea o barieră de plexiglas pe scena dezbaterii”, adăugând că Pence era „presupus responsabil al grupului de lucru pentru Covid-19 și ar trebui să pledeze și pentru asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel