Deținut bătut cu bestialitate în Penitenciarul Galați
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Închisoare
Închisoare
Un deținut care își înjunghiase un coleg de celulă a fost bătut cu bestialitate în Penitenciarul Galați. Medicii au intervenit imediat. 

Un deținut din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg de celulă. Victima este bărbatul care recent a înjunghiat un alt deținut. Anchetatorii bănuiesc o reglare de conturi, scrie Mediafax. 

Incidentul s-a produs în weekend, în spațiile de detenție, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost lovit în cap cu un obiect metalic. El a ajuns în stare foarte gravă la spital unde a fost operat, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

„Era în stare foarte gravă. Se află în perioada postoperatorie, pronosticul este rezervat. El are multiple lovituri la cap. A fost operat și acum se află sub supraveghere la Terapie Intensivă", a declarat, corespondentului Mediafax, reprezentantul Spitalului Județean din Galați, medicul Ionuţ Băneşanu.

Închis pentru omor calificat și alte infracțiuni

Agresorul are 27 de ani și se află în penitenciar pentru numeroase infracțiuni printre care omor calificat, tentativă la omor și tâlhărie calificată. Victima a ajuns la închisoare tot pentru omor și în prezent este cercetat pentru tentativă la omor, după ce la sfârșitul lunii ianuarie și-a înjunghiat colegul de celulă.

Dosarul este coordonat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel