Data actualizării:
Data publicării:

Detalii crunte privind ce au făcut teroriștii în Israel. E de necrezut. Thea Haimovitz a răbufnit: S-a zis o minciună mare și gogonată / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Thea
Thea
Puțini știu că Thea Haimovitz este născută în România și, la un moment dat, a emigrat cu familia în Israel. A trăit cu mândrie în două țări - Israel și România. Thea Haimovitz reprezintă o frumoasă punte de legătură între ele.

Dar astăzi nu vom vorbi despre frumusețe, așa cum Thea Haimovitz v-a obișnuit la DC News, DC News TV și Spectacola, duminică de duminică, ci despre orori. Ororile Hamas.

2. -imagine fara descriere- (thea-israel_57355300.jpg)

Vineri, a avut loc la DC News și DC News TV o emisiune cu totul și cu totul specială. Thea Haimovitz i-a avut invitați pe doi oameni importanți din Israel - Herman Berkovits, medic și prieten al lui Benjamin Netanyah, și profesorul universitar Gustav Meiseles, unul dintre cei mai cunoscuţi orientalişti. Alături de aceștia a fost și analistul politic Bogdan Chirieac.

„Pentru noi, cei din Israel, rana Holocaustului este una vie. Nu contează câte generații trec. Ce s-a întâmplat pe 7 octombrie 2023? Ni s-a deschis pe viu rana Holocaustului în momentul în care bebelușii au fost arși de vii îi tigăi sau pe tăvi, în cuptoarele în care se făcea pâinea vineri seara”, a zis Thea Haimovitz.

2. -imagine fara descriere- (thea-haimovitz_55890300.jpg)

„Teroriștii cred că pe lumea cealaltă îi așteaptă 72 de virgine. Atunci când explodează un autobuz, întotdeauna poți identifica foarte ușor teroristul. De ce? Pentru că are organele genitale bine împachetate pentru a putea funcționa, pe lumea cealaltă, cu cele 72 de virgine. Să nu uităm că familiile lor sunt plătite cu foarte mulți bani. Fiecare om care moare ucigând pe altcineva devine martir, iar memoria lui este cinstită. Vorbim despre ce se întâmplă în zonele din jurul Israelului. Este o realitate cu care noi trăim”, a mai zis Thea Haimovitz.

„Armata israeliană este formată din lei, oameni inclusiv de vârsta mea se înrolează, fie că sunt femei, fie că sunt bărbați. Femeile nasc, lasă copiii și, în timp ce alăptează, merg și se înrolează în armată. Străbunicii și-au lăsat casele și s-au înrolat în armată. Au zis că nu pentru ce trăiesc acum au trecut prin Holocaust, nu pentru ce trăiesc acum au fondat Israel. Este o unitate acum în Israel cum nu am mai văzut vreodată. Este ceva puternic, solid”, a mai zis Thea Haimovitz.

3. -imagine fara descriere- (thea-haimovitz_45489300.jpg)

„Vreau să spun ceva important: În anul 2005, Israel s-a retras unilateral din Gaza... O altă minciună mare și gogonată care s-a zis este că acel teren se află sub ocupație. Nu se află sub ocupație! Israel s-a retras, în 2005, din Gaza, a păstrat doar verificarea trecerilor pentru ca nimeni să nu treacă cu bombe evident. Din momentul în care ne-am retras, Gaza a avut și are un buget pe care Israel îl plătește și astfel întreține această populație. Mai mult de atât, Israel furnizează apă, gaz, electricitate. Iar cei din Gaza și Cisiordania atacă exact locurile de unde noi le furnizăm toate aceste utilități”, a mai zis Thea Haimovitz la DC News și DC News TV.

Teroriștii au împușcat cățeluși, pisici și vițeluși

„Teroriștii au împușcat cățeluși, pisicile din curte. În Israel există ferme unde vițeii stau lângă vaci pentru a fi împreună acolo fericite și animalele. Vă dați seama că teroriștii au împușcat până și vițeii?! (...) Femeile au fost violate, batjocorite. Ce vor face mamele care au născut în urma unui viol? ”, a mai zis Thea Haimovitz.

Armistiţiul dintre Israel şi Hamas în Fâşia Gaza a început vineri dimineaţă, la ora locală 07:00 (05:00 GMT).

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

Citește și: Medicul lui Netanyahu, informație în premieră despre eliberarea românilor din Gaza - https://www.dcnews.ro/medicul-lui-netanyahu-informatie-in-premiera-despre-eliberarea-romanilor-din-gaza_939342.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel