Ingrediente pentru rețeta spumă de căpșuni
100 gr albuș de ou
200 gr zahăr pudră
1 praf de sare
5 gr gelatină
2 linguri de apă
250 gr căpșuni
Mod de preparare
Se pune un vas cu apă pe foc, iar deasupra lui, fără a atinge apa, se pune un alt vas cu albușurile.
Se mixează albușurile presărate cu sare, deasupra apei care fierbe, până devin cristaline. Se adaugă, treptat, zahărul și se mixează intens până se obține o bezea fermă.
Gelatina se hidratează în puțină apă, se diluează și se amestecă cu bezeaua de albușuri fierbinte. Se lasă bezeaua să se tempereze.
O parte din căpșuni se trece prin blender, iar o parte se taie în cuburi și se adaugă ambele variante în bezeaua de albușuri, realizând astfel o spumă, notează a1.ro.
Se toarnă spuma de căpșuni în cupe și se dă la rece pentru cel puțin 30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!