România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 15 mai, 19:39
Desert absolut delicios pe bază de căpșuni. Rețeta, pas cu pas
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat un desert pe bază de căpșuni.

Ingrediente pentru rețeta spumă de căpșuni

 

100 gr albuș de ou

200 gr zahăr pudră

1 praf de sare

5 gr gelatină

2 linguri de apă

250 gr căpșuni

 

Mod de preparare

 

Se pune un vas cu apă pe foc, iar deasupra lui, fără a atinge apa, se pune un alt vas cu albușurile.

Se mixează albușurile presărate cu sare, deasupra apei care fierbe, până devin cristaline. Se adaugă, treptat, zahărul și se mixează intens până se obține o bezea fermă.

Gelatina se hidratează în puțină apă, se diluează și se amestecă cu bezeaua de albușuri fierbinte. Se lasă bezeaua să se tempereze.

O parte din căpșuni se trece prin blender, iar o parte se taie în cuburi și se adaugă ambele variante în bezeaua de albușuri, realizând astfel o spumă, notează a1.ro.

Se toarnă spuma de căpșuni în cupe și se dă la rece pentru cel puțin 30 de minute.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro