Descoperire macabră în Timiș. Un bărbat, găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Descoperire macabră în Timiș. Un bărbat, găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri / Foto: Pixabay, de un-perfekt
Descoperire macabră în Timiș. Un bărbat, găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri / Foto: Pixabay, de un-perfekt
Un bărbat a fost găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri din Timiș.

Descoperire macabră în Timiș. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit împuşcat cu propria armă de vânătoare, în maşina personală, parcată la marginea unei păduri. Acesta lăsase un bilet de adio familiei care imediat a alertat autorităţile, scrie Ziarul de Iași.

În noaptea de luni spre marţi, bărbatul de 58 de ani, din Buziaş, a scris un bilet de adio pe care l-a lăsat familiei sale, şi-a luat puşca de vânătoare şi a dispărut.

”La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 58 de ani (paznic de vânătoare) a fost găsit decedat în autovehiculul personal, într-o pădure de lângă oraşul Buziaş. Acesta s-ar fi sinucis cu arma de vânătoare, pe care o deţinea în mod legal”, anunţă IPJ.

Familia a sunat la numărul de urgenţe 112, imediat după ce a găsit biletul, iar ofiţerii de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţiştii din Buziaş au pornit în căutarea bărbatului. L-au găsit în maşina parcată la marginea unei păduri, în apropiere de Buziaş. Se împuşcase mortal cu propria armă.

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul, iar trupul acestuia a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.

Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, pus în saci de gunoi, găsit într-o benzinărie dezafectată

Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost găsit în luna mai, într-o benzinărie dezafectată din satul Corniţel, transmite Realitatea Plus. Cazul este anchetat acum de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj. Cadavrul era aruncat într-o zonă cu vegetaţie, la 200 metri de drumul naţional. 

Cadavrul descoperit că ar fi al unei tinere în vârstă de 30 ani, din Târgu Mureş. Femeia, pe nume Molnár Beáta, locuia în Cluj Napoca. Ea a plecat de acasă cu o săptămână înainte într-o excursie cu prietenul ei, Boné Ferenc, un bărbat în vârstă de 43 de ani. Cei doi au plecat cu un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Arad, deținut de Boné Ferenc, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchiţele, judeţul Cluj.

Tânăra a postat pe contul ei de socializare o singură fotografie din excursie, din Răchiţele. Ulterior, aceasta nu a mai dat semne de viaţă și a fost dată dispărută. Și iubitul ei, Bone Ferenc, este de negăsit de atunci.  Locuința acestuia a fost percheziţionată de către oamenii legii în cursul zilei de luni. 

Conform presei clujene, Boné Ferenc, iubitul fetei găsite moarte este principalul suspect în acest caz. El a fost asistent universitar la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, până în vara anului 2020, când a fost concediat după un atac asupra fostei sale prietene, pe care a bătut-o în plină stradă. Scena plină de cruzime a fost surprinsă atunci şi de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum, timp de aproape 10 minute, bărbatul o lovește pe tânără cu pumnii şi picioarele, iar apoi o trântește de câteva ori cu capul de pavaj. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel