Dermatologul lui Michael Jackson, tatăl biologic al copiilor acestuia?
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
michael jackson
michael jackson

Arnold Klein, fostul dermatolog al lui Michael Jackson și prieten apropiat al cântărețului, relansează zvonurile referitoare la paternitatea biologică a lui Prince Michael, informează Dailymail.

 Imediat după tragica dispariție a lui Michael Jackson, medicul a cerut custodia a doi dintre cei trei copii ai megastarului, Prince Michael și Paris, concepuți prin înseminare artificială, pe motiv că el a fost donatorul de spermă. Mai mult, Arnold Klein a fost și șeful infirmierei Debbie Rowe, mama celor doi copii.

 Recent, acesta a publicat pe Facebook o fotografie a lui Prince Michael, 15 ani, deasupra unei fotografii a sa din tinerețe. Imaginea, însoțită de simplul comentariu "hmmmmm", sugerează că băiatul îi seamănă perfect.

 Fotografia a fost menținută puțin timp pe contul său de Facebook, iar motivul pentru care dorește Arnold Klein să dezgroape trecutul poate avea o legatură cu situația financiară dificilă din prezent a acestuia.

 Unchiul Arnie, cum este cunoscut de copiii lui Michael Jackson, și-a cheltuit toată averea pentru un trai de lux, iar majoritatea clienților săi bogați l-au părăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel