Denisa Manelista înainte să moară. Ultimele imagini cu Denisa Răducu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În ultimele ore, după ce au căutat fotografii cu Denisa Manelista în sicriu și imagini live de la înmormântare, românii au fost curioși să o vadă pe cântăreață cum arăta înainte să moară. A fost sau nu un mort frumos?... 

"Ultimele imagini cu Denisa Manelista", "Imagini cu Denisa bolnavă", "Denisa înainte să moară" - sunt sintagmele căutate pe Google astăzi, joi, la patru zile de la moartea fetei. Mă gândeam că subiectul nostru despre vaccinul contra Hepatitei B pe care colegii mei l-au scris miercuri vor genera căutări pe acest aspect în legătură cu moartea Denisei Manelista. Nu, după audiențele uriașe ale televiziunilor, adică după ce practic s-a epuizat subiectul, mulți români sunt, în continuare, curioși să vadă dacă a fost un mort frumos.

În presă sunt fotografii cu Denisa Manelista, și în sicriu, și înainte să moară, în scaun cu rotile, și pe patul de spital, imagini pe care, da, toată lumea ar trebui să le vadă, dar nu ca să se minuneze de "săraca fată, în ce hal a ajuns", ci să se pună în locul ei. Putem ajunge și noi ca ea? Din păcate, da. De ce? Citiți aici.

În tabloide scrie că înainte să moară, Denisa Manelista era de nerecunoscut. Nu ar trebui să ne mire. Dar aceasta este fața carcinomului hepatocelular, boala cruntă care a omorât-o. Și care nu este prima dată când face victime, doar că despre românii simpli nu scrie nimeni, nici nu ar avea cum, și rămân cifre într-o statistică pe care puțini o înțeleg. 

Denisa Manelista arăta ca orice om care suferea de carcinom hepatocelular. Maladia reprezintă a treia cauză de mortalitate prin cancer din lume. Infecțiile cu virusurile Hepatice B și C constituie cauza cea mai frecventă a afecțiunilor hepatice ce predispun la carcinomul hepatocelular.

Purtătorii cronici de virus Hepatic B prezintă un risc de o sută de ori mai mare de a dezvolta carcinomul hepatocelular decât persoanele sănătoase. În cazul celor care au instalată deja ciroza hepatică, riscul de a dezvolta boala este mai mare, fiind corelat și cu încărcătura virală.

VEZI ȘI: BLESTEM Denisa Manelista. Lidia Fecioru: Doar pe acele familii pică

Sperăm că mulți dintre oamenii care au vrut să vadă imagini cu Denisa Manelista înainte să moară vor fi atenți la ce votează astfel încât să avem și noi, în România, la un moment dat, cei care am avut ghinionul să ne naștem înainte de 1995, vaccin împotriva Hepatitei B în farmacii. Până atunci... slăvit să fie cine a dat Ordinului Ministrului Sănătății nr. 75 din februarie 2009 și slăvit să fie și cine a menținut Ordinul și în 2017. Citiți, aici, pe larg.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel