Delir cu Terheş în direct. Chirieac şi Coita, intervenţie: E o ruşine ce faceţi! O să mergeţi la lada de gunoi a politicii! Trimiteţi 300.000 de români la moarte!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Chris-Terhes
Chris-Terhes
Bogdan Chirieac şi Alex Coita l-au pus la punct pe Cristian Terheş, vineri seară, în direct la TV, după ce europarlamentarul, prin declaraţiile sale, a dus în derizoriu importanţa vaccinării, chiar în această perioadă în care secţiile ATI sunt arhipline, iar România a început să ducă în străinătate pacienţi infectați cu SARS-CoV-2.

Au avut loc discuţii aprinse, vineri seară, la România TV, între europarlamentarul Cristian Terheş pe de o parte şi analistul politic Bogdan Chirieac şi Alex Coita de cealaltă parte. Europarlamentarul, prin declaraţiile sale, ducea în derizoriu importanţa vaccinării populaţiei împotriva Covid-19, moment în care Chirieac şi Coita au izbucnit. 

"Propuneţi o măsură tiranică efectiv, ca cei care sunt vaccinaţi să poată să meargă oriunde - pentru că sunt bombe virusologice, iar cineva care este sănătos, care a trecut prin boală, nu mai poate să intre nicăieri pentru că este prezumat bolnav. (...) Cineva care a trecut prin boală are o serie de drepturi şi libertăţi suprimate în acest moment", a spus Terheş, după ce, aflată şi ea în emisiune, Beatrice Mahler a încercat să explice cum stau lucrurile.

"Staţi puţin, că şi cel care a trecut prin boală beneficiază de acel certificat verde", i-a explicat Violeta Romanescu, moderatorul emisiunii. 

"Trebuie să fi avut un test pozitiv, pentru că ştiu subiectul din Parlamentul European", a mai spus Terheş.  

"Este o ruşine ceea ce faceţi, domnule Terheş! O ruşine ceea ce faceţi! Să spuneţi că este propagandă mincinoasă (n.r. - trimitere la alte declaraţii pe care le-a făcut Terheş în emisiune) când în România folosim excavatoarele ca să săpăm gropi la morţi...", a intervenit Bogdan Chirieac. 

"Voiam doar să-l întreb pe domnul europarlamentar Terheş dacă nu îl deranjează mirosul cadavrelor pe care s-a urcat. Nu vă deranjează? Înţeleg că sunteţi disperat că veţi fi trimis la lada de gunoi a politicii în câteva luni, dar totuşi... nu vă deranjează? Cât să rezistaţi la mirosul ăla? E groaznic, abject, nu am cuvinte! (...) Haideţi să vorbim pe cifre. Noi depăşim pandemia atunci când minimum 70% din populaţie se va fi imunizat. Imunizarea se face în două feluri: pe cale naturală sau prin vaccin. Şi acum hai să luăm boala: uitaţi-vă pe internet şi veţi vedea că rata de mortalitate la acest virus Covid e de 2%. Faceţi un calcul: 2% din 70% nevaccinaţi, 14 milioane, cât înseamnă domnule Terheş? Dumneavoastră trimiteţi 300.000 de români la moarte! Nu v-ar fi ruşine!", a intervenit şi Alexandru Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel