Delia, ieșire NERVOASĂ. A făcut praf un puști: GATA! E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești! Ai clișee OBOSITE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube iumor
Foto: Youtube iumor
Delia a făcut praf un concurent de la iUmor. 

Delia Matache face parte din juriul emisiunii "iUmor", alături de Mihai Bendeac și Cheloo, și chiar dacă emisiunea este despre glume, roast și amuzament, există și câteva momente care-i scot din sărite pe jurați. 

Un concurent a făcut-o pe Delia să se enerveze și să arunce replici dure, un lucru nemaivăzut în sezoanele emisiunii de comedie de la Antena 1. 

Octavian Man este concurentul care a enervat-o pe artistă, după ce a a încercat să ia la mișto vedetele din showbiz-ul românescu și a folosit mai multe remarci sexiste și le-a ironizat pe vedetele care au fost victime ale violenței domestice.

Delia a condamnat derapajele la adresa Alexandrei Stan, artistă bătută în anul 2013 de fostul ei impresar, Marcel Prodandar și la adresa impresarei Anamaria Prodan, făcând aluzie la momentul din iulie 2019, când la finalul meciului Astra - FC Botoșani, Anamaria Prodan l-a lovit în figură pe antrenorul Alexa.

În plus, el a făcut și câteva glume cu accente misogine depre blonde sau Laurette.

Glumele care au enervat-o pe Delia

"Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu era invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie. De Laurette ați mai auzit ceva? Acum un an se zicea că ar fi prostituată. E femeie în toată firea, măi, nu e adevărat. Ea chiar și-a deschis un salon nou de masaj. Bine, masaj ca ea practică și Alina Plugaru, numai că Alina e filmată.

Primul lucru pe care Antena 1 îl caută atunci când se filmează ”Insula iubirii” este să fie lângă Ocean. De ce? Pentru ca ispitele să fie în fiecare seară alături de peștii lor.

Mă bucur că Antena 1 se gândește și la game-show-uri, că n-a mai avut de la ”Te pui cu blondele”. Acum a apărut ”Prețul cel bun”, unde oameni de rând trebuie să ghicească prețul diferitelor obiecte din sală. De obicei se începe cu ghicitul a ceva ușor. De aceea, primul lucru, au expus-o pe Daniela Crudu.

Divorțul care a luat cu asalt lumea cancanului este cel dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Eu aveam așteptări mai mari de la Ana, dat fiind că acesta îi zicea că în fiecare săptămână are câte două meciuri în deplasare. După ce au apărut poze nud cu aceasta, Ana a zis că s-a născut ca să vedem și noi ceva frumos. Ei bine, nu și Alexa. El nu mai vede nimic de când e cu ea".

Deja nervoasă de la glumele anterioare ale concurentului, Delia a confundat numele rostit de concurent și l-a întrebat pe Mihai Bendeac: "Cine e Alexia? Cine e Alexa?".

"Un antrenor. Și la un moment dat a fost filmat în timp ce Anamaria Prodan îi dădea o smetie", i-a răspuns Mihai Bendeac.

Delia l-a făcut praf pe concurentul Octavian Man

"Nu e numărul meu preferat, îmi pare rău pentru el că are 23 de ani, nu era nimic fresh, nimic din conținutul lui. GATA! Nu știu dacă înțelegi, exact ce m-a deranjat. Nu era nimic fresh din conținutul lui, niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, cum e cazul Alexandrei Stan. Nu e amuzant", a spus Delia.

Mihai Bendeac a fost uimit de reacția colegei sale din juriu și a încercat să o liniștească, dar fără rezultat.

"E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie", a continuat Delia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel