Dedesubturile contractului lui Ronaldo cu Al-Nassr. Clubul: Nicio legătură cu candidatura saudită pentru CM 2030
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Al-Nassr a răspuns criticilor care asociază transferul lui Ronaldo cu dorința Arabiei Saudite de a găzdui Cupa Mondială în 2030.    

Contractul semnat pe 30 decembrie de starul portughez Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică "niciun fel de angajament faţă de vreo candidatură la Cupa Mondială", a subliniat clubul saudit de fotbal, referindu-se la candidatura lansată de Arabia Saudită alături de Grecia şi Egipt pentru Mondialul din 2030, informează EFE.

"Al-Nassr FC doreşte să clarifice că, având în vedere ştirilor publicate, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială. Obiectivul principal este Al-Nassr şi munca alături de coechipierii săi, pentru a ajuta clubul său să obţină succes", se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului saudit.

Potrivit diferitelor surse mass-media, contractul lui Cristiano Ronaldo cu echipa din liga saudită, a cărui valoare nu a fost dezvăluită oficial, ar include încă 200 de milioane de euro pentru ca jucătorul să promoveze candidatura comună a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

Această candidatură, care se aşteaptă să fie condusă de Arabia Saudită şi care include Grecia şi Egipt, pentru găzduirea turneului final din 2030, concurează cu cea comună a Spaniei, Portugaliei şi Ucrainei, precum şi cu cea sud-americană, compusă din Argentina, Chile, Uruguay şi Paraguay, scrie Agerpres.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, în Arabia Saudită. 

"Transferul lui Cristiano este fantastic, îi dorim tot binele. Mutarea lui este dovada faptului că Arabia Saudită vrea să progreseze pe plan sportiv.

Deja am văzut acest lucru de câteva ori. La Cupa Mondială, a învins Argentina.

Faptul că Ronaldo s-a dus acolo a fost decizia lui, dar arată că țara vrea să se îmbunătățească. L-a luat pentru a câștiga campionatul", a răspuns antrenorul lui Real Madrid, citat de Digisport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel