Data publicării:

Declarații incendiare, făcute de Alexandra Stan la ”Sinteza Zilei”: Mi-au mințit fanii și le-au zis că sunt pe moarte. Vezi răsturnarea de situație la care nu te așteptai

WhatsApp
ALEXANDRA
ALEXANDRA

Alexandra Stan a făcut declarații incendiare, luni seară, la emisiunea Sinteza Zilei, direct de pe patul de spital.

Alexandra Stan trece prin momente cumplite, după ce a fost bătută crunt de managerul ei, Marcel Prodan, pentru că i-a cerut acestuia banii pe ultimele şase luni de concerte.

Artista a declarat că în ultimul an relația dintre ea și managerii ei s-a schimbat în rău, iar unul din ei a rupt legătura cu ea.

”Au existat de ceva timp nişte discuţii între mine şi managerii mei, motiv pentru care unul dintre ei , Andrei, şi-a dorit să nu mai aibă legătură directă cu mine. Comunicarea a rămas între mine şi Marcel Prodan.

Cred că din cauza unor de factori de stres eu nu am mai fost la fel de interesantă ca şi proiect şi cred că am devenit în urmă cu un an de zile un ghimpe în spatele lor. Eu am cerut nişte informaţii despre banii care mi se cuvin şi nu le-am primit. Am insistat şi probabil l-a deranjat atât de tare încât s-a ajuns aici. Stresul şi tensiunea asta o am de mult timp”, a spus Alexandra Stan

”Am avut încredere oarbă în ei şi nu a fost niciodată nevoie să-i întreb nimic. Dar este dreptul meu să întreb dacă vreau şi trebuie să fie respectat”, a mai spus ea.

VEZI ȘI: Alexandra Stan, desfigurată după ce a fost bătută de manager – FOTO

Alexandra a povestit că din cauza acestui incident a fost nevoită să amâne un concert pe care îl avea, marți.

”Când am venit acasă de la spital îmi făceam bagajul că dimineaţa la 4 trebuia să plec la concert şi eram sfătuită de către managerii mei să mă dau cu fond de ten, să-mi pun o şapcă şi ochelari. Cred că am lângă mine persoane care sunt corecte şi pe care le deranjează atunci când cineva face o nedreptate. Am decis că nu este cazul să merg la concert”, a mai spus ea. Artista a mai spus că inițial nu a vrut să depună plângere la poliție, dar apoi s-a răzgândit. ”Nu pot să trec peste faptul că pe mine Marcel m-a bătut şi să ies în faţă şi să-mi mint fanii doar pentru a-l acoperi pe el. Am refuzat la început să depun plângere la Poliţie, dar am făcut acest lucru astăzi”, a spus ea.Răsturnare de situație: ”L-am iertat!”Alexandra Stan a declarat la Kanal D că l-a iertat pe agresor. "L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva. Mi-a facut un rău fizic şi m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie, nu fac nimanui rau, nu as mai putea lucra cu el pentru ca mi-a incalcat drepturi ale omului in primul rand" a spus artista la Kanal D.

VEZI AICI INTERVIUL CU ALEXANDRA STAN: PRIMELE 38 DE MINUTE

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel