Declaraţie pe propria răspundere. MADR, precizări pentru cei care lucrează în agricultură
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Agricultura
Agricultura
Ministerul Agriculturii vine cu precizări pentru cei care lucrează în agricultură, privind declaraţia pe propria răspundere pe care trebuie să o completeze cei care ies din casă. 

Pe lângă câmpul separat, numărul 6, pentru realizarea de activități agricole, mai este prevăzut alt câmp distinct, numărul 9, pentru comercializarea produselor agroalimentare (în cazul producătorilor agricoli). Totodată, precizăm că persoanele de peste 65 de ani care realizează activități agricole sau comercializează produse agroalimentare își pot desfășura activitățile, cu condiția de a avea tot timpul completată declarația pe proprie răspundere.

Pentru comercializare aveți în vedere că trebuie să aveți asupra dvs atestatul de producător agricol, carnetul de comercializare și actele dvs pentru a face dovada autorităților statului, având în vedere prevederile Ordonanței militare 3/24.03.2020. Toți fermierii care se deplasează pentru efectuarea lucrărilor agricole în câmp sau în ferme trebuie să aibă asupra lor DECLARAȚIA pe proprie răspundere completată pentru a o prezenta autorităților statului, având în vedere prevederile Ordonanței militare 3/24.03.2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel