Data actualizării:
Data publicării:

Declarație incredibilă a medicului care nu și-a dat seama că o femeie e gravidă în 9 luni și a operat-o de hernie: Nu am simțit sarcina la palpare

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Apar noi informații în cazul femeii care a fost operată de hernie, deși ea era însărcinată în 9 luni.

Apar noi informații în cazul femeii care a născut la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce s-a deplasat la unitatea medicală cu dureri abdominale fără a ști că, de fapt, este însărcinată.

Medicul care a decis că femeia trebuie operată de hernie a declarat, potrivit Antena 3 CNN, că nu a „simțit sarcina la palpare“.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu consideră cazul a fi scandalos, iar la acest moment se desfășoară o anchetă la unitatea medicală.

Femeia era originară din localitatea Tismana și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cu dureri abdominale. Medicii au consultat-o și i-au pus diagnosticul de hernie intestinală, deși femeia era însărcinată în luna a noua. 

Nici femeia, dar nici medicii nu au avut habar că aceasta este însărcinată, până în momentul în care a fost tăiată pentru a fi operată de hernie.

În plus, femeia a dat naștere unei fetițe, perfect sănătoasă, de 3,2 kilograme.

CITEȘTE ȘI       -      Rafila demască "o problemă de mentalitate", după moartea Alexandrei: Descentralizarea a fost minunată în 2009 - 2010, dar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel