Declarație CHEIE, lipsă în dosarul de la Caracal. Val Vâlcu: Procurorul a decis
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 02 ian 2020, 15:29
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, susține că o declarație importantă lipsește de la dosarul ”Caracal”. Cu toate acestea, este posibil ca procurorul să fi decis că aceasta este irelevantă în anchetă, este de părere jurnalistul Val Vâlcu. 

Declarația lui Arete lipsește de la dosarul ”Caracal”, susține România TV. Arete a fost audiat de către cei de la crimă organizată, iar numele lui apare într-o scrisoare anonimă în care este indicat drept cel care ar fi luat-o pe Luiza din casa lui Gheorghe Dincă. 

Mama Luizei împreună cu avocata Carmen Obârșanu au studiat dosarul, dar declarația lui Arete nu se regăsește la dosar. 

Ce spune avocata Obârșanu

Carmen Obârșanu a intervenit în direct la România TV unde a susținut că e sigură de faptul că Arete a fost audiat. 

”Tonalitatea celor de la DIICOT se schimbă de la un termen la altul. Inițial când a fost colegul meu (n.r avocatul Tonel Pop) și a cerut declarația lui Arete, a spus că nu este încă îndosariată. După aceea când a lipsit colegul meu și am venit eu mi-a răspuns ofițerul care se ocupă de dosar că nu își aduce aminte să fi fost interogat Arete”, a relatat Carmen Obârșanu la România TV. 

Cât de relevante sunt declarațiile

Invitat în platoul România TV, jurnalistul Val Vâlcu a comentat subiectul. 

”Nu știu cât de relevante sunt declarațiile lui Arete. Au fost probabil sute de astfel de apeluri. Tot felul de declarații. Mai era o doamnă care spunea că a fost ciupită de Dincă în taxi. Au fost tot felul de povești cum se întâmplă în astfel de cazuri. E posibil ca procurorul să fi analizat și a dat deoparte această declarație, ”zgomot de fond””, a precizat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?