Decizii pentru Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați, București. Atenție: ASTĂZI intră în vigoare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Decizii importante, ce intră în vigoare de duminică, 2 august, au fost anunțate de CNSU.

Programul teraselor, barurilor și al operatorilor de jocuri de noroc va fi limitat în județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, a decis CNSU.

CNSU a stabilit, la propunerea specialiștilor, zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19).

„Aceste zone sunt: județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București”, conform deciziei.

Măsura intră în vigoare începând de astăzi!

Controale la baruri și terase în București

Controale ale polițiștilor din București și ale reprezentanților unor instituții au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe linia respectării măsurilor de prevenire a coronavirusului. Au fost verificate cluburi, baruri și terase.

Potrivit Poliției Capitalei, au fost aplicate 10 amenzi în valoare totală de 27.500 lei, pentru abateri de la normele din domeniul sănătății publice, de la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.

De asemenea, alte amenzi au vizat încălcarea unor norme de prevenirea și stingerea incendiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel