Decizie luată la beție în luna de miere. I-a costat 80.000 de dolari
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Doi tineri britanici proaspăt căsătoriți s-au îmbătat atât de tare în luna de miere încât au cumpărat hotelul din Sri Lanka în care erau cazați, informează Mirror.

Gina Lyons și Mark Lee s-au cazat la un hotel rustic de pe plajă și s-au împrietenit cu gazdele lor. În prima seară în Sri Lanka, cuplul și câțiva angajați ai hotelului au consumat câteva sticle de rom. Atunci când unul dintre barmani le-a spus că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, cei doi s-au gândit să plătească restul împrumutului, adică 30.000 de lire sterline pe 3 ani.

Eram foarte beți

”Hotelul ni s-a părut foarte ieftin și nu prea bine amenajat, dar era chiar pe plajă și avea un aspect rustic care ne-a plăcut. Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, a povestit Gina.

A doua zi, când s-au întâlnit cu proprietarii pentru a discuta preluarea împrumutului, au continuat să bea rom, așa că nici atunci nu erau tocmai conștienți de ce fac.

Consumul de rom și arta conversației

”Doi prieteni au venit cu noi să ne fie translatori, pentru că proprietarii nu vorbeau engleza. Am căzut de acord să plătim atunci 15.000 de lire. Pentru că nu înțelegeam mare lucru din conversație, eu și Mark ne-am așezat la bar și am continuat să bem rom până când ne-am amețit iar”, a mai spus Gina.

Pe lângă cele 30.000 de lire sterline, ei au mai achitat 7.000 de lire pentru taxe și obținerea unor autorizații de funcționare, precum și alte 6.000 de lire pentru a redecora hotelul.

Cuplul britanic a renovat hotelul și l-a redenumit ”Lucky Beach Tangalle”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel