Decizie BEC pentru Mircea Diaconu. Tăriceanu, atac pe Facebook
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că BEC, „în dispreț față de lege”, a decis ca Mircea Diaconu să nu aibă reprezentanții în secțiile de votare.

„Ieri Biroul Electoral Central, în dispreț față de lege și de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și de Pro România, nu are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Iar fără reprezentanți, orice candidat important este lăsat fără minima protecție în fața tentației aranjamentelor de culise.

Vorbim permanent de competiție onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să aranjăm o procedură cât mai netransparentă și mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe ai noștri în detrimentul altora", a scris Călin Popescu-Tăriceanu, sâmbătă, pe Facebook.

„Înțeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteți gata să transformați PSD la loc în FSN? Vreți să vă înlăturați competitorii prin orice mijloace, doar-doar veți prinde salvatorul tur doi?", a completat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel