Decăderea extraordinară a lui Dele Alli. Acum 3 ani era cotat la 100 de milioane de euro, acum nu-și mai găsește locul de titular nici la Beşiktaş: „Nu merită”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fostul internațional englez Dele Alli va ajunge, cel mai probabil, înapoi la Everton.    

Fotbalistul Dele Alli nu merită să joace la Beşiktaş, a declarat reputatul tehnician turc Şenol Guneş, antrenorul echipei cu care fosta vedetă a lui Tottenham Hotspur şi a naţionalei Angliei a semnat în vara anului trecut, informează ziarul spaniol AS şi site-ul TuttoMercatoweb. 

Şenol Guneş a fost foarte dur cu evoluţiile lui Dele Alli, iar clubul din Istanbul vrea să pună capăt împrumutului mijlocaşului în vârstă de 26 de ani, care aparţine lui Everton.

'Cred că nu este într-o formă care să-l facă să merite să fie titular. Situaţia lui nu este pe măsura aşteptărilor noastre. Vom evalua situaţia lui împreună cu clubul', a subliniat Guneş.

Consiliul de administraţie al 'vulturilor negri' va începe negocierile cu reprezentanţii lui Alli şi ai lui Everton pentru a pune capăt împrumutului jucătorului. Decizia lui Beşiktaş vine unilateral, iar gruparea turcă nu ştie cum va reacţiona Alli şi dacă se va ajunge la un conflict cu fotbalistul.

Beşiktaş i-a plătit deja mijlocaşului 2 milioane de euro, reprezentând salariul de până la mijlocul sezonului.

Turcii sunt dispuşi să plătească restul de 1,1 milioane din salariul anual al lui Alli, pentru a pune capăt împrumutului, iar fotbalistul să se întoarcă la Everton.

În cele 11 meciuri pe care le-a jucat la Beşiktaş, englezul a marcat de două ori. Alli a avut parte de o experienţă umilitoare în meciul din Cupa Turciei cu echipa de divizia a treia Şanliurfaspor.

Titular, el a fost înlocuit în minutul 29, când Beşiktaş era condusă cu 2-0. Formaţia lui s-a impus în fina cu 4-2. Alli are 37 de meciuri pentru naţionala Angliei, ultimul dintre acestea în 2019, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel